Köpingin markkinat

Varausehdot

                               Köpingin markkinoiden myyntipaikkojen varaus-, maksu- ja muut ehdot 2023

 

1)    Varaukset 

Ø  Valitessasi ja varatessasi myyntipaikkaasi, varaa vain tarvitsemasi alue. Turhien ylimääräisten alueiden varaaminen ja maksaminen, kuin omaan käyttöön, on kielletty! 
Ø  Emme ota markkinoille, kuin varauksen ja maksun suorittaneet myyjät.
Ø  Jos tarvitset myyntipisteellesi sähköä, valitse se varauksen teon yhteydessä. Ellet ole sähkön tarvetta valinnut ja sitä maksanut, et myöskään ole oikeutettu silloin sähkön saamiseen paikallesi (tämä asia tarkistetaan maksukuitista markkinoilla!).
Ø  Jos varaus epäonnistuu tai koet, että varauksessa oli ongelmia, ota yhteyttä henkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät kotisivujen alareunasta. 
Ø  Saat varauksesta varausvahvistuksen sekä kuitin onnistuneesta maksusuorituksesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kuitti on oltava mukana markkina-alueelle saapuessasi, joko paperisena tai älylaitteessa luettavassa muodossa.
Ø  Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia varatun myyntipaikan siirtämisestä, jos myyntipaikkoja jää paljon myymättä, tiivistämisen vuoksi. 

 

2)    Maksu 

Ø  Maksun keskeytyessä, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun varatuista myyntipaikoista. Laskussa on eräpäivä HETI. 
Ø  Suoritusta odotetaan 7 päivän ajan, myyntipaikka vapautuu uudelleen myyntiin, jos maksua ei suoriteta. 
Ø  Jos jostain syystä epäilet maksusuorituksen onnistumista, ota yhteys yhteystiedoissa mainittuun henkilöön.
Ø  Peruutukset: Jos peruutat varauksen vähintään viikkoa ennen markkinoita, palautetaan myyntipaikan maksusta 50%. Jos markkinoihin on alle viikko, peruutuksia ei hyvitetä. 
Ø  Jos varaus myyntipaikasta tehdään esim. 25.7, on maksu suoritettava ennen markkinoiden alkamista! Markkinoilla EI oteta vastaan käteismaksuja. 
Ø  Myyntipaikan (+mahdollisen sähkön) maksamisessa käyvät: verkkopankkitunnukset tai luottokortti (tarkista, että luottokortilla voi tehdä verkkomaksuja!), paikkaa ei voi maksaa käteisellä paikan päällä, eikä osa-maksulla. 
Ø  Hyväksytystä maksusuorituksesta on esitettävä kuitti markkina-alueelle saapuessa. Kuittina ei käy varausvahvistus eikä lasku. 

 

3)    Muut ehdot 

Ø  Myyjät huolehtivat, että käyttämänsä sähkökaapelit liittimineen ovat kunnossa. Vioittuneet sähköjohdot ja huonot liitäntäpisteet aiheuttavat jatkuvaa häiriötä koko markkina-alueella. Häiriötä aiheuttavat pisteet joudutaan sulkemaan verkosta pois. 
Ø  Sähköhäiriön aiheuttaja on vastuussa myyjille, joille tulee myyntitappiota sähkökatkosta.  
Ø  Markkinapaikat on maksettava etukäteen ennen markkinoitten alkamista; ilman maksua ei pystytysoikeutta! Maksusuorituksesta näytettävä kuitti joko paperisena tai älylaitteessa luettavissa olevassa muodossa. 
Ø  Järjestyshäiriöitä aiheuttavat ja uhkaavasti käyttäytyvät henkilöt mukaan lukien myyjät poistetaan alueelta. 
Ø  Uudistuneen Tietosuojalain vuoksi, emme vastaa tiedusteluihin, keitä myyjiä varaamasi myyntipaikan läheisyydessä / ympärillä on.
Ø  Tietoja, joita pyydämme myyntipaikkaa varatessasi, käsittelemme ainoastaan laskutuksen seuraamista varten Tietosuojalain mukaisesti. 
Ø  Ruokakatu on paikoitettu omakseen Terveysviranomaisten määräysten vuoksi. 
Ø  Salen parkkipaikat EIVÄT ole markkina vierailijoiden eikä myyjien käytössä! 
Ø  Myyntikojut sekä teltat on oltava valmiina 15 minuuttia ennen markkinoiden avaamista. Ajoneuvojen on oltava poissa markkina-alueelta 30 minuuttia ennen markkinoiden avaamista. 

 

4)    Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

 
© Vähänkyrön Yrittäjät ry 2024
Kyrönmaan ATK-palvelut